Nieuws


Opening Expositie Out Of Time
11 Juni om 16:00 uur
in Galerie Solko Schalm

De expositie is tot en met 30 juni te zien op werkdagen van 14:00 uur tot 18:00 uur en op afspraak. In 2012 kochten twaalf verzamelaars ongezien een schilderij uit deze collectie. Tijdens de opening zullen zij elk hun keuze uit de 24 schilderijen bekend maken.

Solko neemt momenteel een beperkt aantal inschrijvingen aan voor een schilderij uit de collectie van 2014.


      

Bio


Solko Schalm (1972) vertrok na zijn eindexamen gymnasium naar Parijs om daar te leren schilderen. Hij studeerde vier jaar in Parijs op de Académie Julian.
Na een uitwisseling met de Rietveld Academie in Amsterdam studeerde hij in 1997 af aan de Koninklijke Academie in Den Haag.

Hij schildert, tekent, illustreert en exposeert. Zijn werk is op verschillende plaatsen en in verschillende media terug te vinden.

Zie CV
      

Galerie / Atelier


Het werk is te bezichtigen in zijn Galerie/Atelier in de Hoogstraat in Rotterdam. Solko werkt en hier en 's-avonds geeft hij er schilderlessen.

U kunt een afspraak maken om het werk te komen bekijken, of voor het laten maken van een portret of illustratie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op bovenstaand adres.
Zie Google Maps
     

Lessen


In de avond geeft Solko voor een kleine groep les in het klassieke tekenen en schilderen.
De cursussen zijn voor alle niveaus. Er is het hele jaar een doorlopende cursus.Voor meer informatie, lestijden, prijzen en dergelijke. Klik hier
        

Contact


Galerie / Atelier Solko Schalm

Hoogstraat 43a
3011 PE  Rotterdam
+31.6.16464218
solko@solkoschalm.nl